↑ «تعیین تکلیف تمام پیکرهای زیر آوار متروپل تا ۲۴ ساعت آینده». خبرگزاری میزان. ۱۱ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.
فروریختن مجدد بخش تاج نما و قسمت میانی ساختمان[۵۸] و کشته شدن یک کارگر ۱۸ ساله[۵۹]
ساعت ۸:۵۰: بازدید رئیسی از محل حادثه[۵۰] و دیدار با خانواده برخی جانباختگان حادثه در مینوشهر[۵۱]
به گفتهٔ معاون سازمان منطقه آزاد اروندپژمان فرجی، روند تخریب بقایای متروپل به قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء محول شد.[۷۱] خبرگزاری تسنیم که وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، در ۲۰ تیر ۱۴۰۱ گزارش داد که تا آن تاریخ، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان بهعنوان ۲۰ درصد پیشپرداخت مبلغ قرارداد به قرارگاه خاتمالانبیاء پرداخت شده است.[۷۲]
عامل دوم و بسیار موثر در تعیین قیمت خاکبرداری-گودبرداری جنس خاک هست که نرم یا سفت بودنش مهمه.
بر اساس مجموعه اسنادی که به ایران اینترنشنال رسیده، موعود شمخانی، برادرزاده علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده خامنهای در این نهاد، حسین عبدالباقی را برای سرمایهگذاری به شهرداری آبادان معرفی کرده است.
در فضای مجازی علی دایی، شقایق دهقان، و تعدادی از افراد سرشناس این حادثه را تسلیت گفتند.[۱۰۵][۱۰۶]
ساختمانسازی در اراضی کشاورزی؛ بلایی بر سر سفره مردم البته عوامل دیگری نیز در انتظار سازندگان دخیل است. مثلاً بسیاری از ارتباطات میان سازمان و نهادهای ذیربط آنلاین نیست. نهادهایی مثل وزارت راه، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ساختمان در تهران وزارت امور اقتصادی، شرکت گاز، آب و برق نیز در صدور پروانه ساختمانی دخیل هستند و گاهی استعلامات اخذ شده از آنها طولانی می شود و برخط نبودن ارتباطات نیز، مزید بر علت شده است.
»[۶۴]علاوه بر این، تصاویری منتسب به جسد حسین عبدالباقی منتشر شده است.[۶۶] اما گمانهزنیها در مورد حیات وی جریان دارد.[۶۷] کلیپی بعد از فروریختن منتشر شد که مشخص شد این تشابه چهرهٔ او با کارگری است که درحال امدادرسانی بوده است.[۶۸] بعد از آن کلیپ دیگری در فضای مجازی پخش شد که شباهت فردی در دوبی به او را نشان میدهد.[۶۹] در اعتراضاتی در آبادان نیز مردم با شعار «عبدالباقی نمرده» و «عبدالباقی بیشرف»، مرگ او را باور ندارند.[۷۰]
البته خیلی جاها قیمت تخریب رو فقط با دو سوال از شما تعیین میکنن : ساختمان چند سال ساخته؟ متراژ و تعداد طبقات ساختمان چقدره؟
تخریب ساختمان بر اساس استانداردهای سازمان نظام مهندسی ساختمان و شهرداری
رئیسجمهور ایران (۱۴۰۳–۱۴۰۰) • رئیس قوه قضائیه (۱۴۰۰–۱۳۹۷) • نماینده مجلس خبرگان رهبری (۱۴۰۳–۱۳۸۵)
این صفحه آخرینبار در ۲۷ ژانویهٔ ۲۰۲۵ ساعت ۰۷:۱۷ ویرایش شده است.
سید علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، سه روز بعد از این حادثه، در پیامی درگذشت هموطنان در حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان را تسلیت گفت:
Comments on “The smart Trick of تخریب ساختمان در تهران That No One is Discussing”